Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. decembra 2020, 22:13
Čas čítania 0:42
Miriam Rumanková

Šéf značky Xbox vychválil ovládač k novej PS5

NEWS PS5
Uložiť Uložené

Phil Spencer patrí medzi tých, ktorí si najnovší ovládač od Sony pochvaľujú.

Nie často sa stáva, že šéf jednej značky otvorene pochváli produkt svojho najväčšieho konkurenta. Portál Gamespot informuje o tom, že vedúci značky Xbox Phil Spencer vychválil najnovší ovládač od spoločnosti Sony k novej hracej konzole PS5 s názvom DualSense.

V rozhovore pre The Verge vzdal svoju poklonu firme Sony za ovládač a povedal, že oceňuje to ako spoločnosť tlačila na nové inovácie. „Myslím si, že všetci v tomto odvetví by sme sa mali od seba učiť,“ povedal. Prezradil, že dúfa, že aj ostatní výrobcovia sa inšpirujú a následne prídu ešte s niečím iným. 

Odporúčané
22-ročný americký reseller nakúpil cez 200 kusov Playstation 5 a zarobil len za niekoľko dní cez 40-tisíc eur 22-ročný americký reseller nakúpil cez 200 kusov Playstation 5 a zarobil len za niekoľko dní cez 40-tisíc eur 29. novembra 2020, 18:21

Elegantný dizajn ovládačov vraj nielen krásne ladí k samotnej hernej konzole, ale sa aj skvele drží v rukách. Do hry ťa má vtiahnuť prepracovaná haptická odozva a tlačidlá s dynamickým odporom. Podľa výrobcu maximálne čistú komunikáciu so spoluhráčmi zaistí integrovaný mikrofón.

Novinka PlayStation 5 prvýkrát prišla na trh 19. novembra 2020, ešte stále však ide o nedostatkový tovar, ktorí majú v súčasnosti doma len naozajstní štastlivci. 

Bleskovo rýchle načítavanie hier, intenzívnejší zážitok s podporou vibračnej spätnej väzby, či 3D zvuk s kompatibilnými slúchadlami nie sú jedinými výhodami, ktoré nová konzola od Sony prináša. Prečo si kúpiť Playstation 5 si môžeš prečítať TU

Domov
Zdieľať
Diskusia