Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. novembra 2020, 13:53
Čas čítania 0:45
Viktor Kniš

Sestričku, ktorá nechcela Kollárovi doniesť čaj, by som hneď vyhodil, odkázal bývalý poslanec. Naložil mu Alojz Hlina

NEWS
Uložiť Uložené

Čajová aféra pokračuje aj tento týždeň.

Bývalý poslanec KDH je pravdepodobne prvý človek na Slovensku, ktorý sa zastal Borisa Kollára kvôli čajovej afére, aj keď sa ho nikto nepýtal. „Sestričku, ak nechcela doniesť Kollárovi čaj, by som hneď vyhodil,“ tvrdí brat známeho politika Františka Mikloška, ktorý bol do parlamentu zvolený ešte v roku 2012 ako opozičný poslanec za KDH

Podľa Jozefa Mikloška by mal mať Boris Kollár privilégiá, pretože bol demokraticky zvolený. Bývalý poslanec tiež na sociálnej sieti kritizuje zrušenie poslaneckej imunity. „Sám sa hanbím, že som sa proti tomu postavil, ale hlasoval by som jediný proti,“ dodal Jozef Mikloško. 

Jeden by povedal, že ide o iróniu alebo satiru, obraz o Jozefovi Mikloškovi však dokresľuje reakcia Alojza Hlinu, ktorý pohotovo zasiahol. 

Odporúčané
Fico a Pellegrini sa ani zďaleka nesprávali tak ako Kollár, povedal lekár z nemocnice Svätého Michala Fico a Pellegrini sa ani zďaleka nesprávali tak ako Kollár, povedal lekár z nemocnice Svätého Michala 30. novembra 2020, 9:11

„To, čo napísal J. Mikloško, je neskutočna hanba a urážka ťažko pracujúcich ľudí. Fuj,“ uviedol na Facebooku bývalý predseda KDH Alojz Hlina. 

„Moja teta robí celý život zdravotnú sestru, moja sesternica robí zdravotnú sestru. Sú to vzácni, dobrí ľudia, nie preto, že sú moja rodina, ale preto, že robiť zdravotnú sestru je poslanie a oni k tej práci tak pristupujú. Nezaslúžia si, aby ich a aj iné sestry z práce vyhadzoval Mikloško za to, že sa neplazia pred Kollárom,“ dodáva Alojz Hlina. 

Domov
Zdieľať
Diskusia