Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. novembra 2020, 9:11
Čas čítania 0:48
Viktor Kniš

Fico a Pellegrini sa ani zďaleka nesprávali tak ako Kollár, povedal lekár z nemocnice Svätého Michala

NEWS BORIS KOLLÁR
Uložiť Uložené

Hospitalizácia Borisa Kollára je v posledných dňoch jednou z najsledovanejších udalostí na Slovensku.

Čajová aféra, ale aj návšteva koaličných lídrov pri nemocničnom lôžku Borisa Kollára, vyvolali na Slovensku vlnu nepokojov. Šéfa hnutia Sme Rodina mnohí považujú za papaláša, ktorý potrebuje, na rozdiel od ostatných pacientov, privilégiá.

Naviac, teraz do ohňa prilial aj lekár, od ktorého mal denník SME prvotné informácie o tom, čo sa deje za dverami Kollárovej izby v nemocnici Svätého Michala.

„Viete, za minulej vlády tu boli hospitalizovaní aj Robert Fico a Peter Pellegrini, ale ani zďaleka sa nesprávali tak ako Kollár,“ uviedol na Facebooku redaktor denníka SME Ján Krempaský s tým, že považuje za fér dodať to ku kontextu článku. 

Boris Kollár už oznámil, že aj vzhľadom na jeho kauzy zo zariadenia odchádza na vlastnú žiadosť, aj keď si jeho zdravotný stav ešte v súčasnosti vyžaduje hospitalizáciu. Tvrdí, že nechce vzbudzovať vášne a má pocit, že práve jeho hospitalizácia je najväčším problémom Slovenska. 

Odporúčané
Minister Krajniak o Kollárových nočných návštevách: „Boli to slušné dámy v rokoch!“ Minister Krajniak o Kollárových nočných návštevách: „Boli to slušné dámy v rokoch!“ 28. novembra 2020, 14:44

Žiadne ženské návštevy sa podľa neho nekonali. Vo vysvetľujúcom videu povedal, že v skutočnosti išlo o jeho rodinných príslušníkov, ktorí sa o neho starali, pretože chcel odbremeniť zdravotné sestry.

Spor o teplý čaj síce potvrdil, riaditeľ nemocnice však v rozhovore pre Denník N ozrejmil, že ho nedostal, keď chcel, pretože zdravotníci práve riešili akútny prípad na oddelení, kde leží Kollár. 

Domov
Zdieľať
Diskusia