Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. novembra 2020, 16:03
Čas čítania 0:53
Viktor Kniš

Prezidentka Čaputová sa snaží uzmieriť Sulíka s Matovičom. Je lepšie mať dva plány ako žiaden, tvrdí

NEWS IGOR MATOVIČ RICHARD SULÍK ZUZANA ČAPUTOVÁ
Uložiť Uložené

Richard Sulík dnes predstavil pandemický plán, k čomu ho nedávano vyzval Igor Matovič. Premiér ho zvozil a odkázal mu, že je to „plán cesty do pekla“.

Do čoraz ostrejšieho sporu medzi Igorom Matovičom a Richardom Sulíkom sa ako mediátor vložila prezidentka Zuzana Čaputová. V reakcii ocenila snahu ministrov hospodárstva a zdravotníctva, ktorí dnes predložili svoje plány na boj s koronakrízou na Slovensku. Hlava štátu upozorňuje, že podrobný a dlhodobejší plán v tejto situácii potrebujeme. 

Odporúčané
Igor Matovič: To nie je Sulíkov plán, to je plán cesty do pekla, ak celoplošné testovanie bude, nebude dobrovoľné Igor Matovič: To nie je Sulíkov plán, to je plán cesty do pekla, ak celoplošné testovanie bude, nebude dobrovoľné 23. novembra 2020, 14:30

Zuzana Čaputová vyzdvihuje snahu ministra Mareka Krajčího aj Richarda Sulíka, ale aj vedcov, ktorí im pomáhali. „Je lepšie mať dva plány ako žiaden a ešte lepšie je mať jeden spoločný. O to je potrebné sa teraz usilovať,“ upozorňuje prezidentka, ktorá reaguje na dlhodobejší spor predsedu vlády a ministra hospodárstva. 

Domov
Zdieľať
Diskusia