Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. novembra 2020, 12:47
Čas čítania 1:05
Viktor Kniš

Cardi B sa stala ženou roka a naložila hejterom: Plačete ako deti, kým vaše babky tancujú na WAP na TikToku

OSOBNOSTI
Uložiť Uložené

Americká raperka ide už tradične veľmi tvrdo a nešetrí svojich hejterov, ktorí ju kritizujú za zisk titulu žena roka, aj keď nahrala len jedinú skladbu.

Cardi B sa stala ženou roka podľa rebríčka Billboard, ktorý zobral do úvahy jej obrovský úspech s jediným singlom z aktuálneho roka. Skladba WAP zaznamenala niekoľko dôležitých míľnikov a za 3 mesiace má už pol miliardy streamov na Spotify. Napriek tomu sa našlo množstvo nespokojných používateľov sociálnych sietí, ktorí nesúhlasia s rozhodnutím Billboardu. Nezdá sa im fér, že americká raperka získala titul za jedinú pesničku.

Netrvalo dlho a Cardi všetkým hejterom vysvetlila, že práve ona je tou pravou ženou roka. A už tradične si nedávala servítku pred ústa. „Dobré ránko všetkým, tu vaša Cardi B. A áno, som ženou roka,“ privítala všetkých krátko po tom, čo sa radostnú novinu dozvedela.

 „A pre vás všetkých, uplakané deti – áno, mám len jednu skladbu. Viete, že je to tá, ktorá predala najviac? Tá, ktorá je najstreamovanejšia? Tá, kvôli ktorej republikáni plakali na Fox News. Je to tá skladba, ktorá bude 6-násobne platinová za 3 mesiace,“ odviazala sa Cardi B. Ďalej dodala, že WAP je práve tá pesnička, na ktorú babky jej hejterov tancujú na TikToku.

Domov
Zdieľať
Diskusia