Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. novembra 2020, 22:22
Čas čítania 0:30
Lukáš Čelka

Čiastočný lockdown v Maďarsku prekazil plány MMA organizácie: Najbližší turnaj Oktagon 18 sa bude konať nakoniec v Brne

ŠPORT MMA OKTAGON
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Oktagon 18 sa odohrá 21. novembra v Brne a bez divákov.

Prijatie čiastočného lockdownu v Maďarskej republike urobilo škrt cez rozpočet promotérom najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie, Oktagon. Tí predtým zvažovali presun najbližšieho turnaja Oktagon 18 práve do Budapešti, informoval o tom portál Denník N.

Nakoľko sa však aj v Maďarsku sprísnili opatrenia, musel by byť tento turnaj usporiadaný bez prítomnosti divákov. Z tohto dôvodu padlo zo strany organizácie turnaja rozhodnutie, že nakoniec sa odohrá v Brne a to 21. novembra. 

Síce bude turnaj tiež bez fyzicky prítomných divákov, ľudia ho však budú môcť sledovať na spoplatnenom internetovom streame prostredníctvom platformy pay-per-view.

Odporúčané
Týchto 5 MMA zápasníkov to má naozaj dobre našliapnuté. Dotiahnu to v budúcnosti tak ďaleko ako Lajoš Klein alebo Attila Végh? Týchto 5 MMA zápasníkov to má naozaj dobre našliapnuté. Dotiahnu to v budúcnosti tak ďaleko ako Lajoš Klein alebo Attila Végh? 5. novembra 2020, 14:28

Hlavným zápasom večera bude zápas vo welterovej váhe (do 77 kilogramov) medzi Košičanom Jozefom Wittnerom a Bratislavčanom Robertom Pukačom. Súčasťou turnaja Oktagon 18 bude aj finále piatej série televíznej show, Oktagon Výzva, v ktorom sa proti sebe postavia Roman Paulus a Tomáš Zajac. 

Domov
Zdieľať
Diskusia