Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. novembra 2020, 16:22
Čas čítania 0:31
Viktor Kniš

Lukáš Kimlička vyzliekol Daru Rolins. Má kučeravé myšlienky, v klipe ukazuje detaily svojich ženských kriviek

HUDBA
Uložiť Uložené

Speváčka vydáva videoklip, v ktorom odhaľuje viac, ako sú niektorí zvyknutí.

Dara Rolins ešte v závere septembra potešila fanúšikov skladbou s názvom Pena, ktorú teraz obohatila aj o sprievodný videoklip.

Režisérsky ho ošéfoval fotograf Lukáš Kimlička s tímom šikovných ľudí vrátane kolegu Tomáša Thurza. Darinku sa im podľa očakávaní podarilo vyobraziť tak ako nikomu inému, prekvapením pre mnohých nebudú ani odvážnejšie zábery s červeným podsvietením, kde sa popová speváčka obliekla do úzkeho bodyčka. 

Odporúčané
Billie Eilish odpovedá na kritiku, že má telo „matky-tridsiatničky, čo obľubuje víno“. V klipe sa napcháva hranolkami a donutom Billie Eilish odpovedá na kritiku, že má telo „matky-tridsiatničky, čo obľubuje víno“. V klipe sa napcháva hranolkami a donutom 13. novembra 2020, 12:32

Samotná skladba je klasickou baladou o láske, ktorá zároveň nesie množstvo charakteristických prvkov príznačných pre tvorbu obľúbenej speváčky. 

O hudobnú produkciu sa postaral Maiky Beatz a Daru doplnili aj Unique Quartet. Keďže sa naposledy popová interpretka prihlásila o slovo albumom ETC ešte v roku 2017, pomaly je čas aj na ďalší ceslistvý projekt, ktorý by mohol uzrieť svetlo sveta v dohľadnej dobe, zatiaľ sa však budeme musieť nechať prekvapiť.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia