Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. novembra 2020, 12:05
Čas čítania 1:21
Viktor Kniš

„Toto isté robil Rišo Radičovej," sťažuje sa Matovič. Tvrdí, že nevie dokedy dokáže vláda spolu fungovať

NEWS IGOR MATOVIČ RICHARD SULÍK
Uložiť Uložené

Predseda vlády naďalej rozširuje svoj osobný spor s Richardom Sulíkom. Je čoraz útočnejší a emotívnejší.

„Ťažká doba jak fras, potrebujete ťahať spolu ... a on sa zrazu, tak kamarátsky, miesto pomoci vám rozhodne hrdzavou dýčkou medzi rebrami verejne ľúbivo špárať,“ uviedol Igor Matovič vo Facebookovom statuse, v ktorom kritizuje Richarda Sulíka. 

Predsedu koaličnej strany SaS kritizuje Igor Matovič kvôli vyhláseniam o tom, že by opatrenia mali byť voľnejšie, a to najmä v okresoch s menšou incidenciou. 

Pod slnečníkom v Dubaji

Premiérovi vadí aj to, že sa Richard Sulík vybral na pracovnú cestu do Dubaja, ktorú spojil s dovolenkou práve v čase, keď zvyšok vlády rieši pandémiu. 

„Richard spod slnečníka odkázal (úmyselne ignorujúc cieľ 500 pri 7-dňovom kĺzavom mediane), že by sme všetko mali otvoriť a zároveň písal, že máme počúvať vedcov a odborníkov,“ uvádza Igor Matovič. 

Richard Sulík už potvrdil, že pripravuje alternatívny plán na riešenie koronakrízy, premiérovi ho chce predstaviť počas najbližšieho týždňa. Zároveň minister hospodárstva potvrdil, že je v Dubaji, kam šiel pôvodne pracovne, cestu si však predĺžil kvôli zníženiu letovej prevádzky. „Aj minister si potrebuje oddýchnuť,“ dodal vo štvrtok v Rádiu Expres a povedal, že dovolenku by mal absolvovať aj Igor Matovič.

Odporúčané
Matovič: Od pondelka čiastočne otvoríme divadlá, kostoly, fitnesscentrá aj kiná Matovič: Od pondelka čiastočne otvoríme divadlá, kostoly, fitnesscentrá aj kiná 13. novembra 2020, 11:31
Domov
Zdieľať
Diskusia