Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. novembra 2020, 18:21
Čas čítania 1:34
Dominik Vetrák

Kvôli čomu vyhodili Johnnyho Deppa z Fantastických zverov 3? Herec dostane zaplatené, aj keď natočil len jednu scénu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ako v skutočnosti prebiehalo vyhodenie Johnnyho Deppa?

Warner Bros. vyhodili Johnnyho Deppa z Fantastických zverov 3. Stalo sa tak 3 roky po tom, čo J. K. Rowling, autorka Harryho Pottera a producentka filmov, vyjadrila hercovi svoju podporu a oznámila, že v štúdiu sú radi, že s ním môžu pracovať. Deppov imidž sa však v uplynulých rokoch ešte zhoršil, a to kvôli súdnym sporom s bývalou manželkou Amber Heard.

Tá tvrdí, že ju verbálne aj fyzicky napádal. Obe strany tvrdia niečo iné, obe strany majú dostatočné dôkazy o svojej pravde, no škoda bola napáchaná a Depp je v problémoch. Nehovoriac o tom, že viacerí jeho kolegovia tvrdia, že je s ním naozaj ťažké pracovať. 

Odporúčané
Ed Wood: Najhorší filmový režisér na svete, ktorý klamal, zavádzal a pod vojenskou uniformou nosil nohavičky a podprsenku Ed Wood: Najhorší filmový režisér na svete, ktorý klamal, zavádzal a pod vojenskou uniformou nosil nohavičky a podprsenku 9. novembra 2020, 14:32

Warner Bros. sa teda uchýlilo k rozhodnutiu nahradiť jeho rolu Grindelwalda iným hercom. Samozrejme, kandidátom číslo jedna by mal byť Colin Farrell, ktorý postavu hral v prvom diele, keď na seba prevzala podobu iného čarodejníka, aby sa tak vyhýbala autoritám.

Bohužiaľ pre Warner, Farrell práve natáča v Londýne Batmana a nemá čas na Fantastické zvery. Vzhľadom na to, že sa natáčanie Fantastických zverov 3 musí rozhýbať, musí štúdio do role Grindelwalda urýchlene niekoho obsadiť. 

Deadline tvrdí, že si režisér David Yates už našiel náhradu. Mužom číslo jedna na jeho zozname náhradníkov by mal byť skvelý dánsky herec Mads Mikkelsen, hviezda Rogue One: A Star Wars Story, Doctor Strange, Casino Royale a ďalších skvelých, menších filmov. Mikkelsen je vynikajúcou voľbou, lepším hercom než Depp (ten čosi zo svojho hereckého umu v posledných rokoch nepochybne stratil) a my dúfame, že sa rokovania podaria uskutočniť. 

Fantastické zvery 3 Johnny Depp Mads MIkkelsen Grindelwald
Mads Mikkelsen možno nahradí Johnnyho Deppa ako Grindelwald vo Fantastických zveroch 3. Zdroj: Warner Bros.

Zaujímavé však je, že aj napriek tomu, že Deppa vo filme neuvidíme ani na sekundu, dostane herec aj tak plne zaplatené. Natočiť stihol len jednu scénu, no aj tak mu Warner vyplatí plnú sumu. Herec tak zarobí viac ako jeho kolegovia z filmu (Eddie Redmayne či Jude Law), ktorí sa v ňom aj reálne objavia. Hollywood Reporter dokonca tvrdí, že to bude viac ako 10 miliónov dolárov.

Možno sa pýtaš, prečo Warner Johnnyho Deppa vyhodil, keď si ho v predošlých oznámeniach zastával? Najdôležitejším faktorom je to, že Time Warner (materská spoločnosť štúdia Warner Bros.) a AT&T sa v roku 2018 spojili do jednej firmy s názvom Warner Media.

Prišlo nové vedenie, ktoré nemalo takú veľkú toleranciu s talentovanými tvorcami, ktorých sprevádza kontroverzia. Depp tak musel odísť. Vzťahy s hercom tak preťalo ako Disney (ďalších Pirátov Karibiku s Deppom už neuvidíme), tak Warner. Zdá sa, že jeho hollywoodska kariéra je na konci.

Odporúčané
Margot Robbie nahradí Johnnyho Deppa v žensky ladených Pirátoch Karibiku Margot Robbie nahradí Johnnyho Deppa v žensky ladených Pirátoch Karibiku 27. júna 2020, 18:21
Domov
Zdieľať
Diskusia