Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júla 2018, 23:52
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Johnny Depp má na krku žalobu. Počas natáčania mal podnapitý vraziť členovi štábu do rebier a následne žiadať, aby mu to vrátil

FILMY A SERIÁLY JOHNNY DEPP
Uložiť Uložené

Johnny po fyzickom útoku člena štábu vyzval, aby jeho údery opätoval, za čo mu dokonca ponúkol 100 000 dolárov.

Spomínaný incident sa mal odohrať pri natáčaní v Los Angeles, kde Depp pracoval na snímke City of Lies. V nej si herec strihne rolu policajného detektíva vyšetrujúceho smrť rapera Christophera Wallacea, známeho pod prezývkou Notorious B.I.G.

Začiatkom roku 2017 sa malo natáčať dlho do noci, za čo si mal údajne člen štábu Gregg Brooks vyslúžiť od podnapitého Deppa dvojicu rán do rebier. Následne mal na Brooksa skríknuť: „Dám ti 100 000 dolárov, pokiaľ mi hneď teraz vrazíš do tváre!"

Ďalší pondelok sa Brooks dostavil na svoje pracovisko, kde bol vyzvaný, aby podpísal vyhlásenie, v ktorom by sa zaviazal, že na Deppa nepodá žalobu. Člen štábu však odmietol, a tak bol na mieste vyhodený.

V žalobe sa mimo iného píše, že na Brooksovi incident zanechal po nepríjemnom ponížení aj negatívne psychické následky. Podľa názoru žalobcu mali filmári vedieť, že sa Depp pri natáčaní nachádzal pod vplyvom alkoholu a drôg, čím bol nebezpečným pre svoje okolie.

Johnny Depp má na krku žalobu. Počas natáčania mal podnapitý vraziť členovi štábu do rebier a následne žiadať, aby mu to vrátil
Zdroj: Dan Steinberg/Invision/AP Images
Domov
Zdieľať
Diskusia