Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júna 2020, 18:21
Čas čítania 0:40
Dominik Vetrák

Margot Robbie nahradí Johnnyho Deppa v žensky ladených Pirátoch Karibiku

FILMY A SERIÁLY MARGOT ROBBIE PIRÁTI KARIBIKU
Uložiť Uložené

Máme dobré aj zlé správy.

Zrejme je to už definitívne. Johnny Depp ako Jack Sparrow končí a zatiaľ nevieme, kto ho vlastne nahradí a kam sa budú Piráti Karibiku uberať. O tom, prečo Depp odchádza zo série, sme písali tu. Plánovaný reštart série mali napísať Rhett Reese a Paul Wernick (scenáre pre Zombieland či Deadpool), no nič nové nevymysleli.  

Novými scenáristami sa tak v októbri minulého roka stali Craig Mazin a Ted Eliott. Eliott pracoval ako scenárista na každom filme Pirátov okrem toho posledného. Mazin zase napísal minisériu Chernobyl a pre HBO chystá aj seriál The Last of Us podľa slávnej videohry. 

Odporúčané
Svet Marvelu: 10 postáv a komiksových udalostí, ktoré chceme vidieť v Avengers 5 a v budúcich filmoch Svet Marvelu: 10 postáv a komiksových udalostí, ktoré chceme vidieť v Avengers 5 a v budúcich filmoch 10. marca 2020, 12:58

Lenže, ako sme sa dozvedeli vďaka The Hollywood Reporter, nepôjde o jediný film zo sveta Pirátov Karibiku. Druhým projektom bude film zameraný na ženské obsadenie. Hlavnú postavu stvárni Margot Robbie a o scenár sa postará Christina Hodson.

Tá má pre Warnerov napísať scenár pre Flasha aj Batgirl, pričom pracovala na podarenom Bumblebeem. Lenže, minulý rok prišlo do kín fakt slabé Birds of Prey, pre ktoré napísala scenár. Sme teda skeptickí. Snáď Disney vie, čo robíš. 

Anketa:
Na ktorý film sa tešíš viac?
Ten od tvorcov Černobylu
Ten od scenáristky Bumblebeeho a Birds of Prey s Margot Robbie
Ten od tvorcov Černobylu
75 %
603 Hlasov
Ten od scenáristky Bumblebeeho a Birds of Prey s Margot Robbie
25 %
202 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia