Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. novembra 2020, 19:25
Čas čítania 1:29
Adam Novosad

Trumpov tím zvolal tlačovku vedľa sex shopu a krematória. Zrejme si miesto pomýlili s luxusným hotelom

NEWS DONALD TRUMP VOĽBY
Uložiť Uložené

Prezidentov právnik Rudy Giuliani sa však záhradkárstvom nenechal zaskočiť a pokračoval v obvineniach o volebnom podvode.

Sobotňajšia tlačová konferencia volebného tímu Donalda Trumpa podčiarkla bizarnosť celej prezidentovej reakcie na to, že vo voľbách nezískal dôveru ľudu a prehral. Novinárov na tlačovke čakal Trumpov právnik Rudy Giuliani, ktorý opäť rozprával o volebnom podvode, ale žurnalistov viac zaujalo miesto, kde sa stretnutie odohrávalo, informuje The Guardian.

Giuliani stál pred dverami do garáže v záhradnom centre na okraji mesta Philadelphia, ktoré z jednej strany obliehalo krematórium a z druhej zase porno obchod s doplnkami pre dospelých.

Trumpov tím zvolal tlačovku k Four Seasons Total Landscaping, čo je firma na úpravu terénu, namiesto luxusného hotela Four Seasons vo Philadelphii, kde sa konferencia zrejme mala odohrávať.

Domov
Zdieľať
Diskusia