Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
4. novembra 2020, 7:44
Čas čítania 0:41
Viktor Kniš

Cardi B oficiálne zrušila rozvodové konanie s Offsetom. Názor zmenila na narodenovej párty, po ktorej nechtiac ukázala svetu prsia

OSOBNOSTI
Uložiť Uložené

Slávna raperka oficiálne zrušila rozvodové konanie na súde a vracia sa k Offsetovi. Je to už druhýkrát, čo si definitívne odlúčenie rozmyslela.

Americká raperka je, zdá sa, milovníčkou drámy. Okrem prác na novom albume rozpracovala aj kauzu, vďaka ktorej sa jej v posledných týždňoch ušlo ešte viac pozornosti, aj keď sama tvrdí, že to nie je cieľom.

Nedávno oznámila, že podala žiadosť o rozvod s jej manželom Offsetom, pričom ako dôvod pred fanúšikmi uviedla, že majú rozličný pohľad na život a že sa často hádajú. Netrvalo dlho a na Instagrame zverejnila, ako sa spoločne zabávajú na narodeninovej párty, pričom v jednej zo storiek Cardi B pravdepodobne nechtiac ukázala nahé prsia. 

Súčasťou tejto série príspevkov bol aj Offset, a tak bolo mnohým jasné, že víťazka Grammy predsa len zmenila názor a dala manželovi šancu. TMZ teraz informuje, že už zrušila rozvodové konanie na súde a posledným formálnym krokom k návratu do bežného manželstva je, aby sudca žiadosť potvrdil. 

Odporúčané
Cardi B nechtiac zdieľala nahú fotku na Instagrame po narodeninovej párty. Vrátila sa k Offsetovi Cardi B nechtiac zdieľala nahú fotku na Instagrame po narodeninovej párty. Vrátila sa k Offsetovi 15. októbra 2020, 19:29

Cardi B v súčasnosti venuje veľa energie na sociálnych sieťach aj tomu, aby vyzvala čo najviac svojich sledovateľov, nech volia v amerických prezidentských voľbách najväčšieho konkurenta Donada Trumpa. Zároveň pracuje na novom projekte – album Tiger Woods by mala vydať ešte tento rok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia