Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. októbra 2020, 18:10
Čas čítania 1:04
Miriam Rumanková

Miss Fabušová tvrdí, že Kollár jej bežne odvoz neponúka a išlo o výnimočnú situáciu. Pripútaná vraj nebola

NEWS BORIS KOLLÁR
Uložiť Uložené

Mirka priznala, že počas jazdy nebola pripútaná. Či mal bezpečnostné pásy predseda parlamentu, nevie.

Štátne BMW  Borisa Kollára v sobotu havarovalo po zrážke s oproti idúcim autom. Zatiaľ nepoznáme presnú príčinu nehody, ktorú polícia stále vyšetruje. Predseda parlamentu Boris Kollár skončil v nemocnici s početnými poraneniami celého tela. Medzi zraneniami bol aj zlomený krčný stavec, ktorý v utorok lídrovi hnutia Sme rodina operovali. 

V štátnej limuzíne sa spolu s Kollárom nachádzali aj jeho osobný ochranca a vodič Úradu pre ochranu ústavných činiteľov či bývalá finalistka Miss Universe Mirka Fabušová

Bývalá finalistka Miss Universe sa dnes pre TV Markíza vyjadrila, že v tomto prípade išlo o výnimočnú situáciu a Boris Kollár jej bežne odvoz štátnou limuzínou neponúka. Fabušová podľa jej slov nemala inú možnosť. Svoje lieky a vitamínové doplnky si nestihla kúpiť, pretože pomáhala kamarátke „vybavovať veci“ a na seba zabudla.

Odporúčané
Boris Kollár absolvoval náročnú operáciu. Takto dlho sa podľa lekárov bude musieť liečiť Boris Kollár absolvoval náročnú operáciu. Takto dlho sa podľa lekárov bude musieť liečiť 27. októbra 2020, 12:11

„Ja som bola v takom šoku, že som si ani neuvedomila, čo sa dej. To, že sme preleteli cez plot som sa dozvedela až potom,“ opísala priebeh nehody. Na záver ešte dodala, že nebola v aute pripútaná a o tom, či bol bezpečnostnými pásmi pripútaný Kollár, nevie. 

„V sobotu ma Boris bral do lekárne, liečim sa na tetániu a lieky a vitamínové doplnky, ktoré užívam, v Dunajskej Lužnej, kde momentálne žijem, nemajú. Keďže sa vracal od syna z Mostu pri Bratislave cez Dunajskú Lužnú, tak ma po ceste zobral. To, že neskončím v lekárni, ale až v nemocnici, sme žiaľ nikto ani v najhoršom sne netušili“, povedala Mirka pre Ženskýweb.sk. Bližšie informácie nájdeš v tomto článku. 

Na utorkovej tlačovej konferencii ohľadom celoplošného testovania sa prezidentka Zuzana Čaputová vyjadrila, že je na situáciu zvedavá a čaká relevantné vysvetlenie, či nedošlo k porušeniu povinností a obmedzení.

Odporúčané
Šofér uháňal, Boris Kollár priháňal? Slováci sa bavia na účet predsedu parlamentu, ktorý vozil Missku do lekárne Šofér uháňal, Boris Kollár priháňal? Slováci sa bavia na účet predsedu parlamentu, ktorý vozil Missku do lekárne 27. októbra 2020, 13:13
Domov
Zdieľať
Diskusia