Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. októbra 2020, 7:42
Čas čítania 1:01
Adam Novosad

Kollárova Miss vysvetlila, kam sa spolu v čase nehody viezli. Argument možno obstojí aj v čase zákazu vychádzania

NEWS BORIS KOLLÁR
Uložiť Uložené

Mirka Fabušová z nemocnice prehovorila o tom, prečo sedela v aute s Borisom Kollárom.

Štátna limuzína Borisa Kollára v sobotu havarovala po zrážke s oproti idúcim autom. Aj keď zatiaľ nepoznáme presnú príčinu nehody, ktorú polícia stále vyšetruje, predseda parlamentu Boris Kollár skončil v nemocnici s početnými poraneniami, medzi ktorými nechýbal zlomený krčný stavec.

Odporúčané
Boris Kollár „má rokovania kde-tade, tak sa logicky pohybuje“. Ako reagujú politici na nehodu predsedu parlamentu? Boris Kollár „má rokovania kde-tade, tak sa logicky pohybuje“. Ako reagujú politici na nehodu predsedu parlamentu? 26. októbra 2020, 15:59

Na povrch však krátko po nehode vyplávala správa, že sa v limuzíne Kollár neviezol sám. Vyšlo najavo, že v nej viezol bývalú finalistku Miss Universe Mirku Fabušovú, ktorá sa teraz pre Ženskýweb.sk rozhodla uviesť na pravú mieru, prečo vlastne v aute sedela a kam mali s Kollárom namierené.

Domov
Zdieľať
Diskusia