Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. októbra 2020, 12:11
Čas čítania 0:40
Daniel Mikolášik

Boris Kollár absolvoval náročnú operáciu. Takto dlho sa podľa lekárov bude musieť liečiť

NEWS BORIS KOLLÁR
Uložiť Uložené

Dočasný predseda parlamentu je zatiaľ Gábor Grendel.

Predseda Národnej rady Boris Kollár mal v sobotu vo večerných hodinách vážnu dopravnú nehodu. Okrem neho sa v štátnej limuzíne, ktorá sa zrazila s oproti idúcim autom, nachádzali aj osobný ochranca a vodič Úradu pre ochranu ústavných činiteľov či bývalá finalistka Miss Universe Mirka Fabušová.

Odporúčané
Kollárova Miss vysvetlila, kam sa spolu v čase nehody viezli. Argument možno obstojí aj v čase zákazu vychádzania Kollárova Miss vysvetlila, kam sa spolu v čase nehody viezli. Argument možno obstojí aj v čase zákazu vychádzania 27. októbra 2020, 7:42

Aj keď zatiaľ nepoznáme presnú príčinu nehody, ktorú polícia stále vyšetruje, predseda parlamentu Boris Kollár skončil v nemocnici s početnými poraneniami, medzi ktorými bol aj zlomený krčný stavec.

Boris Kollár dnes absolvoval náročnú operáciu stavca. Jeho liečba bude trvať ešte niekoľko týždňov
Zdroj: TASR/Jakub Kotian

Líder hnutia Sme rodina dnes absolvoval náročnú operáciu stavca, informuje TV Markíza„Predseda Národnej rady Slovenskej republiky pán Boris Kollár dnes absolvoval operáciu, ktorá prebehla úspešne,“ uviedla jeho hovorkyňa Michaela Jurcová.

Jeho liečba a zotavovanie podľa prognóz lekárov bude trvať niekoľko týždňov. Vedením Národnej rady SR je dočasne poverený podpredseda parlamentu Gábor Grendel.

V nemocnici sa nachádza aj jeho spolujazdkyňa Fabušová, ktorá vraj prežíva najhoršie chvíle v živote. „Zdravotne som na tom veľmi zle, mám nepredstaviteľné bolesti, zlomených 7 rebier, kľúčnu kosť a štvrtý krčný stavec,“ povedala pre Ženskýweb.sk priamo z jednotky intenzívnej starostlivosti, kde ju museli hospitalizovať. Našťastie však končatinami dokáže hýbať.

Domov
Zdieľať
Diskusia