Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. októbra 2020, 22:42
Čas čítania 0:35
Adel Ghannam

Adele sa po rokoch vrátila do SNL, ukázala svoju schudnutú postavu

FILMY A SERIÁLY ADELE
Uložiť Uložené

Britská popová senzácia sa po rokoch vrátila do Saturday Night Live ako moderátorka.

Britská popová senzácia Adele sa vrátila triumfálne do najpopulárnejšej americkej skečšou Saturday Night Live. Tentokrát však nebola prizvaná ako hudobný hosť, ako sa tu prvýkrát objavila v roku 2008, ale rovno ako moderátorka, čo je pocta, ktorá sa v SNL ujde iba najväčším hviezdam a komikom. 

Odporúčané
Toto je 8-ročná slovenská raperka Lil ASH. Má Hello Kitty tričko, Gucci kabelku a namiesto matematiky počíta 500-eurovky Toto je 8-ročná slovenská raperka Lil ASH. Má Hello Kitty tričko, Gucci kabelku a namiesto matematiky počíta 500-eurovky 26. októbra 2020, 7:36

Jej úvodný monológ nemohol nespomenúť aj jej premenu, počas ktorej Adele schudla desiatky kilogramov, čo vtipne okomentovala tým, že mohla v rámci prísnych koronaopatrení prísť do Ameriky iba na ľahko.

„Je tu zo mňa polovica," poznamenala na úvod 90 minútovej show, počas ktorej sme ju mohli viedieť účinkovať vo viacerých skečoch, tak ako sme pri hosťoch SNL zvyknutí. 

Najviac z nich vytŕčala pravepodobne paródia na americkú reality show Bachelor, v ktorej sa Adele neúspešne uchádzala o srdce starého mládenca. Tomu neimponoval jej prístup, avšak podarilo sa jej prepašovať do skeču celú plejádu jej hitov. Tie následne vyústili do niekoľkých trápnych situácii. Presvedčte sa sami.

Domov
Zdieľať
Diskusia