Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. októbra 2020 o 14:15
Čas čítania 0:31
Viktor Kniš

Kaliho zmenila manželka a dcéra, už nie je ten frajer, za ktorého si ho mal, ale je mu to jedno. Počúvaj novinku Lepší

HUDBA KALI
Uložiť Uložené

Jeden z najaktívnejších slovenských raperov všetkých čias vydáva svoj ďalší sólový album, ktorý si budeš môcť už čoskoro predobjednať. Počet kusov však bude limitovaný.

Kali o pár dní spustí predobjednávky nového albumu s názvom Lepší a zároveň zverejňuje aj pilotný videoklip s rovnomenným názvom. Fanúšikovia podľa jeho vlastných slov môžu na tomto projekte očakávať aj boombapové záležitosti, v tomto prípade však ešte ide skôr o klasiku, na akú sme zvyknutí z predošlých projektov. Hudobnú produkciu už tradične doplnil dvorný DJ a producent Peter Pann.

Autor opäť stavil na text o tom, ako ho zmenili udalosti z posledných mesiacov a rokov zo súkromného života. Práve manželka a dcéra vraj totiž Kaliho zmenili natoľko, že je lepším človekom, čo sa v konečnom dôsledku odrazí aj na celom albume. 

Odporúčané
Toto je 8-ročná slovenská raperka Lil ASH. Má Hello Kitty tričko, Gucci kabelku a namiesto matematiky počíta 500-eurovky Toto je 8-ročná slovenská raperka Lil ASH. Má Hello Kitty tričko, Gucci kabelku a namiesto matematiky počíta 500-eurovky 26. októbra 2020 o 7:36

Už tradične sa novinka teší obrovskému záujmu, za noc zaznamenala skladba desiatky tisíc pozretí a má namierné na vrchné priečky v trendoch. O videoklip sa postaral po dlhšej dobe Dušan Krajčovič.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia