Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. októbra 2020, 18:51
Čas čítania 1:06
Martin Mičuda

Brabus ukázal extrémny výtvor s výkonom 900 koní a cenou cez 400-tisíc €. Z 0-300 km/h dá pod 24 sekúnd

Brabus ukázal extrémny výtvor s výkonom 900 koní a cenou cez 400-tisíc €. Z 0-300 km/h dá pod 24 sekúnd
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.brabus.com/en/supercars/brabus-rocket-900.html" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">brabus.com</a>
TECH BRABUS
Uložiť Uložené

Vyrobených bude len 10 exemplárov.

Stalo sa už zvykom, že Brabus nám so železnou pravidelnosťou predstavuje rôzne úpravy prakticky všetkých modelov značky Mercedes-Benz. Väčšina z tuningových úprav vylepšuje exteriér rôznymi nadstavcami, zatiaľ čo pohonné ústrojenstvo dostáva výkonnostný doping. Teraz nám ale nemecký virtuóz predstavuje de facto svoj „vlastný" počin, ktorého základ tkvie v modeli AMG GT 63 S. Volá sa Rocket 900.

Už na prvý pohľad je jasné, že tentokrát nejde len o drobné úpravy, pretože exteriér prešiel kompletnou zmenou bodykitu – úplne nový je predný a zadný nárazník, zmenila sa výplň masky, blatníky sú po novom širšie hneď o niekoľko centimetrov a vzadu si svoje miesto našiel rozmerný spojler. Samozrejme, väčšina z nových komponentov je vyrobených z karbónových vlákien, Brabus pritom uvádza, že v pozitívnom smere vplývajú na aerodynamiku. O obutie sa starajú špecifické 21 a vzadu až 22" disky Monoblock Z.

Domov
Zdieľať
Diskusia