Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. októbra 2020, 13:24
Čas čítania 0:37
Viktor Kniš

Dalyb nadviazal na Egovu skladbu z roku 2013, vyváža sa v čiernom Lamborghini Huracan

HUDBA DALYB
Uložiť Uložené

Člen F*CK THEM vydáva dva nové videoklipy, ku skladbám z albumu Teen(r)age deluxe.

Dalyb vydáva dva nové videoklipy, o ktoré sa sám postaral aj po režisérskej stránke. Realizátorom nápadov zo stajne F*CK THEM je už tradične český klipkmaker Ján Strach.

Vizuály dostávajú dve nové skladby z Dalybovho rozšíreného projektu Teen(r)age Deluxe, konkrétne Prázdniny a Catwalk 2. V prvom prípade ide o referenciu na Egovu skladbu z roku 2013, kde sa Dalyb objavil ako producent, v druhom o rozšírenie #hot16challenge na plnohodnotnú skladbu. 

Dalyb vydal pôvodnú verziu albumu Teen(r)age ešte na konci minulého roka a v prvej polovici toho aktuálneho si naplánoval aj turné. Bol zároveň prvým slovenským interpretom, ktorý verejnosti oznámil, že z dôvodu bezpečnosti radšej tour presunie. Pravdepodobne si však fanúšikovia budú musieť počkať až do najbližšej jari. 

Odporúčané
Móda Refresher: Separ a PIL C zasypaní bankovkami v outfitoch za stovky eur či Michaela Kocianová v minimalistických plavkách Móda Refresher: Separ a PIL C zasypaní bankovkami v outfitoch za stovky eur či Michaela Kocianová v minimalistických plavkách 16. októbra 2020, 13:45

„Trikrát zrušená tour a celý rok doma, je to úplne jedno, kde vydám novú hudbu. Chýbali mi na albume také tracky s takým vibom, tak som ich tam pridal,“ reagoval Dalyb na poznámku fanúšika, ktorý ho napomenul, že deluxe verziu vydáva skoro rok po pôvodnom release. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia