Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. októbra 2020, 21:02
Čas čítania 0:44
Viktor Kniš

VIDEO: Prvý gól Petra Bondru v NHL padol pred 30 rokmi, zaspomínal si Washington aj slovenský kanonier

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Neostrý záznam má pre slovenského hokejového veterána obrovskú hodnotu. Neverím, že je to už 30 rokov, napísal Peter Bondra pod spomienkové video.

Počas víkendu ubehli presne 3 dekády od momentu, keď Peter Bondra strelil svoj prvý gól v najprestížnejšej lige sveta. Tím Washington Capitals si tento moment pripomenul spomienkovým videom na sociálnej sieti, ktoré okomentoval aj samotný slovenský hojekový veterán. 

„Nechce sa mi veriť, že je to už 30 rokov, mám pocit ako by to bolo včera. Pripomenulo mi to užasné spomienky,“ napísal na Twitteri legendárny útočník.

Rozmazaný záznam vznikol 17. októbra 1990, následne odohral Bondra za Capitals 14 sezón, v ktorých získal množstvo klubových rekordov. Viaceré z nich postupne zdoláva Alexander Ovechkin, napriek tomu ide o hráča, ktorý sa do histórie zapísal navždy. 

Odporúčané
Igor Matovič: Keď príde na celoplošné testovanie málo ľudí, bude lockdown a nakupovať budeme raz týždenne Igor Matovič: Keď príde na celoplošné testovanie málo ľudí, bude lockdown a nakupovať budeme raz týždenne 17. októbra 2020, 19:50
Domov
Zdieľať
Diskusia