Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. októbra 2020, 13:10
Čas čítania 0:36
Viktor Kniš

Už ma nechytia policajti, scéna skapínala, tak som ju zachránil ako hrdina. Frayer Flexking má bomby jak bitch

HUDBA FRAYER FLEXKING
Uložiť Uložené

Frayer Flexking už čoskoro vydá svoj debutový projekt, ešte pred tým však zásobuje fanúšikom klipmi, singlami a spoluprácami.

Frayer Flexking pôvodne avizoval, že túto skladbu nezverejní na YouTube. „Na YouTube som to nedával preto, lebo som sa dozvedel, že má v Európe končiť,“ povedal Frayer Flexking svojim fanúšikom.

Samozrejme, išlo len o srandu, v skutočnosti len čakal, kým natočia so Senseyom aj videoklip. Track je vonku už niekoľko týždňov a dnes sme sa dočkali aj vizuálneho spracovania. 

Odporúčané
Frayer Flexking: Do dissu by som išiel v prípade, že by to bol niekto, kto má väčší hype ako ja (Rozhovor) Frayer Flexking: Do dissu by som išiel v prípade, že by to bol niekto, kto má väčší hype ako ja (Rozhovor) 14. júna 2020, 9:50

Frayer pomaly plní sľub týkajúci sa debutového projektu, ktorý chce vydať ešte tento rok. „Chcem to spraviť čo najskôr. Mám strašne veľa featov a chcem ich na ten album naj**ať všetkých, lebo si to chcem splniť. Budú tam také mená, čo sa k nim veľa raperov ani nedostane. Chcem, aby to bolo našlapané hlavne na koncertoch, nechcem to moc robiť tak, že tam budú lovesongy,“ povedal Flexking v našom rozhovore ešte v lete. 

Domov
Zdieľať
Diskusia