Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. októbra 2020, 18:22
Čas čítania 0:50
Dominik Vetrák

Ciri trénuje na hrade Kaer Morhen. Prvé obrázky z 2. série Zaklínača ukazujú jej nový kostým aj účes

FILMY A SERIÁLY ZAKLÍNAČ NETFLIX
Uložiť Uložené

2. séria Zaklínača sa na Netflix dostane v roku 2021.

2. sériu Zaklínača natáčajú v okolí Londýna a tvorcovia nás potešili prvým pohľadom na nové brnenie Geralta z Rivie. Zaklínač v podaní Henry Cavilla vyzerá ohromne a my sa už nevieme dočkať na jeho bojové scény z nových epizód.

Hneď na to nám Netflix ukázal aj Ciri. Herečka Freya Allan vyzerá oveľa viac ako bojovníčka/zaklínačka. Má to svoje opodstatnenie. 

Odporúčané
Henry Cavill odhalil nové brnenie pre Zaklínača v 2. sérii. Ohlásenie 3. série je na spadnutie Henry Cavill odhalil nové brnenie pre Zaklínača v 2. sérii. Ohlásenie 3. série je na spadnutie 5. októbra 2020, 18:04

Ako oficiálna synopsa pre 2. sériu informuje, Geralt si myslí, že Yennefer bitku o Sodden neprežila. Berie teda Ciri na najbezpečnejšie miesto, aké pozná – Kaer Morhen. Je to hrad, v ktorom vychovávali a trénovali Zaklínačov zo školy Vlka, medzi ktorých patrí aj Geralt či jeho mentor Vesemir. Práve s Vesemirom sa zoznámime v 2. sérii. Zahrá si ho Kim Bodnia známy zo škandinávskeho The Bridge či krimiseriálu Killing Eve. 

Domov
Zdieľať
Diskusia