Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. októbra 2020, 10:39
Čas čítania 0:44
Viktor Kniš

Skladba Tlstý ceckatý zavodnený medicinbal sa blíži. Ako vyzerá Rytmusov progres v chudnutí?

OSOBNOSTI RYTMUS
Uložiť Uložené

Sleduj ďalšie pokračovanie Rytmusovho projektu 98-kilový kužeľ.

Rytmusov projekt 98-kilový kužeľ zo začiatku roka 2020 na chvíľu počas leta zmizol z YouTube. Následne sa člen Kontrafaktu vrátil a skonštatoval, že viac času a energie venoval rodine a hudbe nechcel sa však vyviňovať a nastavil si ambiciózny cieľ, ktorý naviac podmienil „trestom.“

Povedal, že ak do 21. októbra tohto roku neschune 10 kíl a nedostane sa na váhu aspoň 87 kg, nahrá skladbu s názvom Tlstý ceckatý mech. V najnovšom pokračovaní z konca septembra vážil zatiaľ 94 kíl, a tak nie je vylúčené, že by sme sa skladby mohli predsa len dočkať. Medzičasom už Rytmus jej názov rozšíril, viac sa už však dozvieš v samotnom videu.

Odporúčané
Raz do týždňa vyprážaný syr alebo palacinky. 98-kilový kužeľ Rytmus vysvetľuje, ako sa stravuje počas chudnutia Raz do týždňa vyprážaný syr alebo palacinky. 98-kilový kužeľ Rytmus vysvetľuje, ako sa stravuje počas chudnutia 13. februára 2020, 9:58

Cieľom Rytmusovej série nie je robiť komukoľvek fitness poradňu, prípadne vysvetľovať, akým spôsobom má cvičiť. Piešťanský raper už povedal, že videá vytvára aj pre seba, aby mal motiváciu cieľ splniť a zároveň chce svojim fanúšikom ukázať, že stačí trochu pohybu a správna strava k tomu, aby človek schudol a žil tak o niečo zdravšie. 

Pre ľudí, ktorí nemajú vo zvyku hýbať sa, je cvičenie a fyzická aktivita vystúpením z komfortnej zóny, preto aj pár minút behu či iné kardio môže pri pravidenom dodržiavaní disciplíny ukázať výsledky.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia