Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. septembra 2020, 17:56
Čas čítania 0:39
Viktor Kniš

Zvaliť nevládnu babičku, buchnúť neznámu ženu po zadku a vytlačiť bábätku oči. Toto Naked Bananas nespravia, aj keď by chceli

OSOBNOSTI NAKED BANANAS
Uložiť Uložené

Youtuberi z Naked Bananas idú opäť na hranu, zabávajú sa na situáciách, ktoré mnohí nesprávime, aj keď v našich predstavách vyzerajú ako „super nápad".

Naked Bananas sú v súčasnosti jedinými aktívnymi slovenskými tvorcami vtipného obsahu na YouTube. Fanúšikovia si však pravdepodobne bez väčších problémov vystačia iba s ich prítomnosťou.

Jednak začali obmieňať svoje koncepty a formáty, ktoré sa už netočia len okolo stereotypov, zároveň pridali aj po stránke humoru, aj keď si niektorí možno povedia, že prekročili pomyselnú hranicu. 

Tentokrát mapujú situácie, v ktorých by sme sa radi zachovali obzvlášť kontroverzne, keďže to však spoločnosť neakceptuje, často reagujeme presne opačne.

Vidíme napríklad moment, keď sa po ulici prechádza žena, ktorej by niektorí muži chceli prejaviť sympatie fyzickým kontaktom, radšej však zvolia len pozdrav a alternatívnu realitu s buchnutím po zadku si radšej nechajú len pre svoju predstavivosť. 

Odporúčané
Naked Bananas: Matka fanúšika nám povedala, že sme debili (Rozhovor) Naked Bananas: Matka fanúšika nám povedala, že sme debili (Rozhovor) 15. mája 2020, 17:03

Nedávno prijali všetci traja členovia Naked Bananas pozvanie do našej Refresher obývačky. V uvoľnenom rozhovore si so Šajmom vymenili niekoľko nadávok, prezradili však aj čosi viac o svojom pracovnom živote a súkromí. Dozvieš sa, ako videá vznikajú, kde a či vôbec má trojica hranice humoru a čím by chceli byť, keby neboli youtubermi. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia