Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
11. septembra 2020, 16:23
Čas čítania 2:47
Daniel Mikolášik

Lučina x McDonald's: Ako chutí tradičný slovenský burger s tvarohom a reďkovkou v mekáči? (Test)

Lučina x McDonald's: Ako chutí tradičný slovenský burger s tvarohom a reďkovkou v mekáči? (Test)
Zdroj: Daniel Mikolášik/REFRESHER
GASTRO MCDONALD’S
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Otestovali sme tradičný slovenský burger s tvarohom a reďkovkou v McDonald's. Ako chutí „chlebíková klasika“?

McDonald's na Slovensku prišiel v septembri s úplne novou sezónou, v rámci ktorej ponúka štyri americké burgre. Po dlhšej dobe sme sa však dočkali aj spestrenia raňajkovej ponuky, ktorá sa v závislosti od nových denných sezón nemení. Je však dôležité podotknúť, že ponuka platí každé ráno len do 10:30.

Odporúčané
Syrová sezóna v McDonald's neprekvapila, zaskočila však vianočná Coca-Cola (Test) Syrová sezóna v McDonald's neprekvapila, zaskočila však vianočná Coca-Cola (Test) 2. decembra 2019, 18:20

Ide konkrétne o dva sendviče: McMuffin Lučina a McCountry Breakfast. Keďže novú raňajkovú ponuku považujeme ešte za zaujímavejšiu ako americkú sezónu, ktorá okrem pikantnej omáčky a nových žemlí nepriniesla takmer nič nové a prevratné, rozhodli sme sa, že oba sendviče z raňajkového menu otestujeme a pokúsime sa ti ich chuť čo najdetailnejšie opísať.

Domov
Zdieľať
Diskusia