Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. septembra 2020, 19:20
Čas čítania 0:46
Viktor Kniš

Keeping Up With the Kardashians definitívne končí. Bez šou by som nebola tam, kde som dnes, odkázala Kim na rozlúčku

OSOBNOSTI
Uložiť Uložené

Poslednú sériu odvysielajú v roku 2021, natáčanie sa však po 20. sérii definitívne skončí.

Obľúbený televízny formát Keeping Up With the Kardashians v roku 2021 definitívne skončí, Kim Kardashian aj jej sestry to oznámili prostredníctvom svojich účtov na sociálnych sieťach. Poslednú sériu síce ešte odvysielajú po novom roku, modelky však už končia s prípravou nových dielov. 

Seriál pripomínajúci skôr reality show zaznamenával počas 14 rokov v 20 sériách veľmi podrobne život rodiny, ktorá sa vypracovala na úspešných podnikateľov.

Ich aktivity mohli zviditeľnovať aj vďaka tejto sérii, ktorú vysielali televízie po celom svete a dnes sa už postupne dostáva aj na streamovacie služby. Kim Kardashian ako najznámejšia predstaviteľka série v rozlúčkovom príspevku skonštatovala, že práve vďaka Keeping Up With the Kardashians je dnes tam, kde je.

 „Táto šou z nás spravila to, kým sme a navždy budem dlžná každému, kto zohral úlohu pri formovaní mojej kariéry a zmene môjho života,“ skonštatovala podnikateľka a modelka, ktorá je zároveň manželkou Kanyeho Westa. 

Odporúčané
6ix9ine sa pokúsil spraviť z udavačstva umenie. Neúspešne 6ix9ine sa pokúsil spraviť z udavačstva umenie. Neúspešne 9. septembra 2020, 11:00

V rámci 20 sérií ukázali, resp. ešte naposledy ukážu sestry Kardashian/Jenner obrovskú časť svojho súkromia, úspechy, ale aj pády a momenty, keď sa im práve nedarí, resp. keď sa hádajú. Tvorcom sa podarilo zaznamenať množstvo míľnikov v kariérach hlavných aktérok, medzi ktoré patrila aj ich matka. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kim Kardashian West (@kimkardashian),

Domov
Zdieľať
Diskusia