To najlepšie, čo sa podniku môže stať, je, že sa stane lokálnym lovebrandom. Bratislava má takýchto „značiek” hneď niekoľko. Jedna z nich, Žufaňa, v týchto dňoch prechádza dôležitými zmenami.
Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty
Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu
Sleduj Podgast na Refresheri
- Že mať podnik obľúbený medzi Bratislavčanmi neznamená, že vás majú v láske ľudia s okolia
- Aké to bolo rozbiehať podnik v Bratislave v čase, keď ich ešte nebolo toľko, ako dnes
- Prečo a čím je na Slovensku ilegálne podávať v podniku tradičný guláš alebo domáce vajíčka
Bistru Žufaňa sa počas niekoľkých rokov na Dulovom námestí v širšom centre Bratislavy podarilo to, čo si väčšina hipsterbistier akurát tak želá. Domáca atmosféra, príjemné jedlo a komunita verných zákazníkov sú veci, ktoré sa zakladateľky Žufane v tejto chvíli snažia preniesť z Duláku na nové miesto v Rači. O tom, ako takýto podnik vybudovať a zvládnuť s ním nielen bežné nástrahy bratislavského gastra, nám porozprávajú dve tretiny Žufane Eva a Kristína.
Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustia do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Dajte Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvate podcasty a hudbu. Neujde vám žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.