Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. septembra 2020, 15:48
Čas čítania 0:32
Miriam Rumanková

Muži v skafandroch na španielskej pláži zatkli ženu s koronavírusom, ktorá namiesto izolácie surfovala

NEWS
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Žena pozitívna na Covid-19 neododržiavala karanténu. Nabonzovali ju jej kolegovia.

V pondelok zatkli policajti neznámu ženu, pozitívnu na koronavírus, v ochranných oblekoch na pláži Zurriola v San Sebastiáne po tom, čo odmietla prestať surfovať a údajne sa pokúsila aj o útek. O prípade informuje portál Ladbible. Žena pracuje ako plavčíčka na inej pláži v Španielsku a zadržaná bola kvôli neuposlúchnutiu úradov a ohrozovaniu zdravia. 

Policajti reagovali na správy od jej kolegov, ktorí upoznornili na to, že žena by mala byť v karanténe a aj napriek tomu surfuje. Okolo poludnia k nej dorazil záchranný čln a vyzval ju, aby šla na breh, žena pokračovala v surfovaní ešte ďalšiu hodinu. 

Odporúčané
Austrálsku surferku uniesli v Indii a znásilňovali každý deň 2 mesiace. Teraz o tom napísala knihu Austrálsku surferku uniesli v Indii a znásilňovali každý deň 2 mesiace. Teraz o tom napísala knihu 5. júla 2020, 16:28

Ženu niekoľko hodín po zadržaní prepustili. Hrozí je pokuta až do výšky 6 000 eur pre porušenie karantény. Ak sa zistií, že koronavírusom infikovala niekoho iného, pokuta sa zvýši na 120 000 eur

Španielsko k dnešnému dňu eviduje celkovo 534 513 nakazených koronavírusom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia