Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. septembra 2020, 11:03
Čas čítania 0:43
Tímea Krauszová

Cristiano Ronaldo nemal rúško, táto pani ho bez okolkov upozornila. Nemal na výber a musel si ho nasadiť

NEWS CRISTIANO RONALDO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Pravidlá platia pre všetkých. Aj pre svetovo známych futbalistov.

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo si včera pre infekciu na prste nezahral. Portugalsko však v Lige národov porazilo svojho chorvátskeho súpera 4:1 aj bez hviezdneho kapitána. Ronaldo zápas sledoval z tribúny a zrejme omylom si nenasadil rúško.

Netrvalo dlho a prišla ho upozorniť pani, ktorá mu bez okolkov pripomenula, že ešte stále žijeme v pandemickom svete a rúškom môže ochrániť seba a najmä ľudí vo svojom okolí.

Odporúčané
Ake sú aktuálne najlepšie notebooky, telefóny a slúchadlá do školy? Ake sú aktuálne najlepšie notebooky, telefóny a slúchadlá do školy? 6. septembra 2020, 10:30

Nerobil drahoty a nasadil si rúško na tvár

Žiadne hviezdne maniere ani výhovorky. Ronaldo si po upozornení uvedomil, že nemá rúško a bez ďalších zbytočností si ho jednoducho nasadil.

Žena podľa videa upozornila ešte jedného spolusediaceho, poďakovala sa im a odišla. Okrem rúška boli na tribúne povinné aj rozostupy, tie minimálne v úseku okolo známeho futbalistu všetci dodržiavali.

Ronaldo nehral od 7. augusta, aktuálne si zápal lieči antibiotikami. Nie je isté ani to, či sa pridá k svojmu tímu vo Švédsku, kde ich čaká zápas v utorok 8. septembra, povedal pre Le Figaro jeho tréner.

Domov
Zdieľať
Diskusia