Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. septembra 2020, 11:36
Čas čítania 0:39
Viktor Kniš

MAPA: Rekordný počet nových pozitívnych testov je na západnom Slovensku

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Medzi pozitívne testovanými za štvrtok je 67 žien a 70 mužov, sú vo veku od niekoľkých mesiacov do 91 rokov.

Za uplynulých 24 hodín pribudlo na Slovensku rekordné množstvo pozitívne testovaných na koronavírus. Laboratória ktoré vo štvrtok vyhodnotili takmer 5-tisíc testov, kým v predchádzajúcich dňoch sa počty testov pohybovali v rozmedzí dvoch a troch tisíc. 

Medzi pozitívne testovanými za štvrtok je 67 žien a 70 mužov, sú vo veku od niekoľkých mesiacov do 91 rokov.

Pozitívne testovaní boli vyšetrení v okresoch: Bratislava (42), Nitra (11), Michalovce (9), Košice (6), Senec (6), Žilina (5), Spišská Nová Ves (5), Liptovský Mikuláš (4), Stará Ľubovňa (4), Prešov (4), Trenčín (4), Tvrdošín (4), Brezno (3), Dunajská Streda (3), Banská Bystrica (2), Partizánske (2), Pezinok (2), Prievidza (2), Trnava (2), Čadca (1), Dolný Kubín (1), Galanta (1), Ilava (1), Komárno (1), Kysucké Nové Mesto (1), Malacky (1), Martin (1), Nové Zámky (1), Piešťany (1), Považská Bystrica (1), Rožňava (1), Ružomberok (1), Skalica (1), Sobrance (1), Topoľčany (1) a Zlaté Moravce (1). 

Odporúčané
Tešia sa mladí Slováci do školy? Niektorí sa rúšok neboja, pre iných sú nočnou morou Tešia sa mladí Slováci do školy? Niektorí sa rúšok neboja, pre iných sú nočnou morou 29. augusta 2020, 16:34

„V nemocniciach je s ochorením COVID-19 alebo s podozrením naň hospitalizovaných 92 ľudí, z nich potvrdené ochorenie má 70 pacientov. Na JIS je 9 ľudí, podporu umelej pľúcnej ventilácie potrebuje 6 pacientov,“ informovalo ministerstvo zdravotníctva.  

Od 1. septembra platia na Slovensku prísnejšie opatrenia, ktoré sa týkajú nosenia rúška, obmedzenia kultúrnych podujatí aj zamestnávateľov. Napriek tomu čísla stúpajú aj z dôvodu početných návratov z dovoleniek. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia