Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. augusta 2020, 6:35
Čas čítania 0:40
Dominik Vetrák

Zaklínač dostane novú hru na štýl Pokémon GO

TECH
Uložiť Uložené

Ak sa ti páčilo Pokémon GO, The Witcher: Monster Slayer si zamiluješ.

CD Projekt Red ohlásilo zakúpenie poľského herného štúdia Spokko presne pred 2 rokmi. Zároveň s oznámením potvrdilo, že pre nich bude Spokko vyvíjať mobilnú hru na základe ich IP (Intellectual property, a teda na základe hier Witcher či Cyberpunk). Každému bolo jasné, že skôr či neskôr príde Zaklínač pre mobily. Málokto však zrejme čakal, že pôjde o AR hru.

AR znamená Augmented Reality. Ide o zmes audiovizuálneho obsahu z hry (postavy, objekty a zvuky) zakomponovaného do okolia, v ktorom sa pohybuje hráč. To všetko v reálnom čase. Najznámejšou AR hrou je zrejme Pokémon GO. The Witcher: Monster Slayer nebude veľmi odlišný.

Zapneš si aplikáciu, vyberieš sa s mobilom do prírody či do mesta a budeš hľadať príšery, ktoré bude treba zabíjať. Hra má potenciál a pokiaľ bude zábavná a pravidelne updatovaná, môže z nej vzniknúť aj nový herný hit. Vyjsť má ešte tento rok, a to pre zariadenia využívajúce iOS a Android. 

Video nižšie ti dokonale predstaví systém
hry a štýl príšer, ako aj hrateľnosti, dialógov a súbojov 

Domov
Zdieľať
Diskusia