Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. augusta 2020, 18:38
Čas čítania 0:51
Dominik Vetrák

Avengeri sa spájajú v akčnom traileri. Očakávaná hra, v ktorej sa obetuje Captain America, vychádza už o pár dní

TECH
Uložiť Uložené

Marvel’s Avengers vychádza už 4. septembra.

Očakávaná komiksová hra Marvel’s Avengers od Eidos Montreal vychádza už 4. septembra. Pri tejto príležitosti ukázalo vydavateľstvo Square Enix launch trailer. Ten pripomína, že záporákom bude MODOK. 

Kľúčovou udalosťou hry je A-Day. V tento deň zomrel Captain America potom, čo Avengerov niekto zradil a našil na nich veľkú katastrofu. Tí sa medzi sebou začali obviňovať, chrbtom sa im otočila aj vláda a ochrancov Zeme nahradila spoločnosť AIM.

Odporúčané
Ak vlastníš Xbox One alebo PlayStation 4, týchto 10 hier je pre teba povinnosťou Ak vlastníš Xbox One alebo PlayStation 4, týchto 10 hier je pre teba povinnosťou 13. augusta 2020, 14:15

Tá vyvíja špeciálnych robotov s rôznymi schopnosťami. Avengeri viac nie sú potrební, no mladá Kamala Khan (Ms. Marvel) ich vyvedie z omylu, keď im ukáže, že AIM vôbec nie je spoločnosť snažiaca sa o dobro. 

Domov
Zdieľať
Diskusia