Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. augusta 2020, 20:31
Čas čítania 0:37
Viktor Kniš

Rytmus: Keď do 21. októbra nebudem mať 87 kíl, nahrám skladbu Tlstý ceckatý mech

OSOBNOSTI RYTMUS
Uložiť Uložené

Projekt 98-kilový kužeľ je späť, Rytmus konšatuje, že na plnej čiare zlyhal a prestal dodržiavať diétu. Nechce sa však vyhovárať, a tak sa opäť naplno rozbieha.

Rytmusov projekt 98-kilový kužeľ, ktorý spustil na začiatku roka, mal v posledných mesiacoch dlhšiu odmlku. Aj keď člen Kontrafaktu začal oveľa viac nahrávať, venuje sa rodine aj svojim projektom, nechce sa vyhovárať a fanúšikom sa skôr ospravedlnil, že zlyhal. Priznáva, že sa necíti dobre, pretože nedodržal stanovený cieľ a vysvetľuje, že aj keď s fyzickou aktivitou nezaháľal, jeho hlavným problémom bola nedisciplinovanosť v stravovaní. 

Dal si aj ultimátum, a tak ak do 21. októbra tohto roku neschune 10 kíl a nedostane sa na váhu aspoň 87 kg, nahrá skladbu s názvom Tlstý ceckatý mech. 

V novom vlogu ukazuje svojim sledovateľom, akým spôsobom trénuje, prízvukuje však, že každému môže vyhovovať aj iná forma pohybu, a tak nie je dôležitý spôsob trénovania, ale princíp. Pre mnohých je cvičenie a fyzická aktivita vystúpením z komfortnej zóny, preto aj pár minút behu či iné kardio môže pri pravidenom dodržiavaní disciplíny ukázať výsledky. Vlogov mapujúcich progress by sme sa tak v najbližších týždňoch mali dočkať o niečo viac.

Domov
Zdieľať
Diskusia