Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. augusta 2020, 20:31
Čas čítania 0:29
Daniel Mikolášik

Covid-19 už hlásia aj v bratislavskom Volkswagene. Obmedzí najväčší zamestnávateľ Slovenska výrobu?

NEWS VOLKSWAGEN
Uložiť Uložené

Priestory fabriky budú dezinfikovať.

V spoločnosti Volkswagen Slovakia hlásia prvý prípad koronavírusu. Nakaziť sa mal zamestnanec z nevýrobnej prevádzky. S informáciou prišiel portál Aktuality.sk.

„Spoločnosť Volkswagen Slovakia eviduje jeden prípad pozitívne testovaného zamestnanca na ochorenie Covid-19. Ide o osobu z nevýrobnej prevádzky, ktorá bola testovaná ako dohľadaný kontakt,“ uviedla hovorkyňa spoločnosti Lucia Kovarovič Makayová, ktorá tiež ubezpečuje, že firma podnikla náležité kroky a opatrenia.

Odporúčané
Koronavírusom sa nakazili traja zamestnanci slovenských pobočiek McDonald's. Reštaurácie museli uzatvoriť Koronavírusom sa nakazili traja zamestnanci slovenských pobočiek McDonald's. Reštaurácie museli uzatvoriť 21. augusta 2020, 15:22

Spoločnosť rieši prípad s príslušným úradom verejného zdravotníctva. Všetkých zamestnancov a osoby, ktoré prišli do styku s nakazeným poslali do domácej izolácie. Čaká ich testovanie na ochorenie COVID-19. Činnosť prevádzky neplánujú prerušiť, priestory však budú dezinfikovať.

„Veľký podiel na možnosti rýchlej reakcie má aj zodpovedný prístup všetkých spolupracovníkov, ktorých sa daný prípad dotýka a ktorí pri riešení situácie ochotne a zodpovedne spolupracovali,“ komunikuje firma zamestnancom.

Vo Volkswagene hlásia zamestnanca nakazeného koronavírusom. Činnosť prevádzky neprerušia
Zdroj: Ilustračná foto: TASR/Martin Baumann
Domov
Zdieľať
Diskusia