Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. augusta 2020, 6:15
Čas čítania 0:43
Viktor Kniš

Facebook spojí čety Instagramu a Messengeru, uvidíš ich v jednej aplikácii

TECH FACEBOOK INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Facebook dá svojim používateľom možnosť zlúčiť si čety na dvoch svojich aplikáciách.

Už desktopová verzia instagramových četov pripomína revolúciu, ktorú ocenilo množstvo pohodlných používateľov. Teraz dáva spoločnosť Facebook reálne kontúry ďalšej sľubovanej funkcionalite, v pozadí totiž prepojí čety Instagramu a Messengeru a súkromné správy z oboch appiek tak uvidíme pohromade.

Samozrejme, budú logicky rozdelené, z jedného účtu v Messengeri však budeš môcť odpisovať aj na správy zo svojho Instagramu. Na novinku upozornil The Verge. 

Už teraz prvým používateľom aplikácie Instagram sa začala po zapnutí aplikácie zobrazovať informácia s možnosťou prepojenia, zároveň môžu novinku aj odmietnuť. Facebook považuje za atraktívne, že môžu používatelia Instagramu reagovať na správy rôznymi emoji, čo je zatiaľ výsadou Messengeru, taktiež vidí ako svoju devízu odpovedanie na správy v prehľadných vláknach. 

Domov
Zdieľať
Diskusia