Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. augusta 2020, 12:04
Čas čítania 1:07
Viktor Kniš

Drake v novinke vzdáva hold Tupacovi, spomína aj Kanyeho Westa. Smiech striedajú slzy a my sa dočkáme nového albumu

NEWS DRAKE
Uložiť Uložené

Drizzy zverejňuje prvý singel zo svojho avizovaného štúdiového albumu, ktorý sa bude volať CERTIFIED LOVER BOY.

Drake si nedávno kúpil drahý šperk, ktorým chcel vzdať poctu Tupacovi. Na mieru si nechal Champagne Papi vyrobiť dva diamantové prívesky v celkovej cene približne 500-tisíc eur, teraz však zakomponoval legendu rapu aj do titulnej skladby k novému štúdiovému albumu s názvom CERTIFIED LOVER BOY.

Názov skladby, ale aj nosná veta refrénu podľa všetkého odkazuje na Tupacove tetovania. „Sometimes we laugh and sometimes we cry, but I guess you know now, baby,“ rapuje Drake na novinke s Lil Durkom. 2Pac mal na chrbte vytetované divadelné masky, pričom jedna znázorňovala smiech a druhá plač s textom. "Smej sa teraz, plač neskôr." Práve tieto emócie strieda Drake v novom klipe, kde nás zobral aj do sídla značky Nike. 

Nechýbajú ani jeho ambasádori – atléti Odell Beckham Jr., Marshawn Lynch a Kevin Durant, prehrabovanie sa krabicami od tenisiek a jeho obľúbený basketbal. 

Drake v novinke vzdáva hold Tupacovi, spomína aj Kanyeho Westa. Smiech striedajú slzy a my sa dočkáme nového albumu
Zdroj: pinterest
Odporúčané
Drake vzdáva hold zosnulému Tupacovi dvojicou diamantových príveskov za vyše 500-tisíc eur Drake vzdáva hold zosnulému Tupacovi dvojicou diamantových príveskov za vyše 500-tisíc eur 30. júla 2020, 13:40

V riadkoch si svoje odkazy nájde aj Kanye West, s ktorým mal Drizzy konflikt, ku ktorému sa kanandský raper na rozdiel od toho chicagského s radosťou vracia. Naposledy tak spravil na skladbe Omertà minulý rok, keď Drake pripomenul, ako sa do neho v roku 2018 pustil Pusha T, pričom právom predpokladal, že za tým celým stojí Kanye West. Konflikt sa začal prezradením nemanželského dieťaťa, s ktorým sa však už aj samotný Drake medzičasom pochválil na svojom Instagrame

Zároveň sa Kanye opäť ukázal ako emočne nestabilný a nepredvídateľný umelec, keď venoval Drizzymu približne 150 Tweetov, ktoré boli kombináciou snahy o výčitky, útokov a žiadostí o ospravedlnenie.

„We took a trip, now we on your block and it's like a ghost town, baby,“ pospevuje Drake a my nemáme pochybnosti o tom, že ide o dvojitú referenciu na Kanyeho track Ghost town a zároveň Drizzyho diss na Travisovom Sicko Mode. 

Domov
Zdieľať
Diskusia