Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. marca 2020, 20:24
Čas čítania 0:48
Viktor Kniš

Drake zverejnil prvú fotku svojho syna, kvôli ktorému vznikol jeden z najväčších beefov amerického rapu. Na otca sa nepodobá

OSOBNOSTI DRAKE
Uložiť Uložené

Drake pridal k fotke aj srdcervúci popis, ktorý môže niektorým pomôcť uvedomiť si, čo je v súčasnej situácii najdôležitejšie.

Drake a Pusha T sa ešte v roku 2018 dostali do hudobnej prestrelky, vďaka ktorej sme sa dočkali hneď niekoľkých skvelých disstrackov. Všetko začal práve druhý menovaný, keď na Drizzyho vytiahol informáciu o tom, že má nemanželské dieťa, ku ktorému sa nepriznáva.  

Odporúčané
Drake a Pusha T otvárajú konflikt z prvej polovice roka Drake a Pusha T otvárajú konflikt z prvej polovice roka 14. októbra 2018, 11:13

Kanadský raper teraz na svojom Instagrame zverejnil jeho fotografiu aj s matkou a pridal srdcervúci popis, ktorým chce pomôcť každému v súvislosti s aktuálnou pandémiou. Podľa Drakea je momentálne čas na to, aby sme sa sústredili na svojich najbližších, obzvlášť v dobe, keď nás naše myšlienky vedú k negativizmu a strachu. Aj on dodržiava prísnu izoláciu, keďže si uvedomuje, že je to jediný spôsob, ako momentálne môžeme priložiť ruku k dielu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia