Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. augusta 2020, 15:41
Čas čítania 2:17
Martin Mičuda

Toto je úplne nový interiér triedy S. Nie náhodou ide o vlajkovú loď Mercedesu

Toto je úplne nový interiér triedy S. Nie náhodou ide o vlajkovú loď Mercedesu
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://media.daimler.com/marsMediaSite/en/instance/ko/Meet-the-S-Class-DIGITAL-Luxury--Well-Being-Personal-wellness-oasis-Comfortable-travel-while-staying-fit.xhtml?oid=47054163&ls=L2VuL2luc3RhbmNlL2tvLnhodG1sP29pZD00ODM2MjU4JnJlbElkPTYwODI5JmZyb21PaWQ9NDgzNjI1OCZib3JkZXJzPXRydWUmcmVzdWx0SW5mb1R5cGVJZD00MDYyNiZ2aWV3VHlwZT10aHVtYnMmZnJvbUluZm9UeXBlSWQ9NDEwMTI!&rs=1" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">daimler.com</a>
TECH MERCEDES-BENZ TRIEDA S
Uložiť Uložené

Mercedes-Benz odhaľuje vnútrajšok nového S-ka.

Mercedes-Benz začal postupne odhaľuje svoju novú vlajkovú loď, triedu S. Po digitálnej prezentácii 2. generácie revolučného infotainmentu MBUX a ukážke nových technologických vychytávok tentokrát automobilka zo Stuttgartu ukazuje interiér. Jeho palubná doska totiž opäť prejde zásadnou zmenou, čo môžeš vidieť už na oficiálnych fotkách. Úplne nový dizajn interiéru pripomína prvky z architektúry interiérov a dizajnu jácht.

Oáza pokoja, maximálneho komfortu a luxusu. To je úplne nový interiér triedy S
Zdroj: media.daimler.com

Celá prístrojová doska sa zlúči s veľkým telom predného ozdobného prvku do jednej časti. Displeje už pritom nie sú opticky prepojené – centrálny, vyše 15" displej je teraz orientovaný na výšku a zasadený nižšie, aby bol lepšie po ruke posádke. Kokpit je pokrytý klavírnym lakom, ktorý by mal byť menej náchylný na poškriabanie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia