Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júla 2020, 15:25
Čas čítania 2:19
Martin Mičuda

Mercedes-Benz odhalil palubný systém novej triedy S. Priprav sa na veľkú revolúciu!

Mercedes-Benz odhalil palubný systém novej triedy S. Priprav sa na veľkú revolúciu!
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://media.daimler.com/marsMediaSite/en/instance/ko/Meet-the-S-Class-DIGITAL-My-MBUX-Mercedes-Benz-User-Experience-At-home-on-the-road--luxurious-and-digital.xhtml?oid=46757031&ls=L2VuL2luc3RhbmNlL2tvLnhodG1sP29pZD00ODM2MjU4JnJlbElkPTYwODI5JmZyb21PaWQ9NDgzNjI1OCZib3JkZXJzPXRydWUmcmVzdWx0SW5mb1R5cGVJZD00MDYyNiZ2aWV3VHlwZT10aHVtYnMmZnJvbUluZm9UeXBlSWQ9NDEwMTI!&rs=0" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">daimler.com</a>
TECH MERCEDES-BENZ TRIEDA S
Uložiť Uložené

K veľkolepému odhaleniu triedy S dôjde v septembri.

Už v septembri nám Mercedes-Benz predstaví novú generáciu svojej pýchy – triedu S. Nečudo, že na túto novinku sa upriamuje obrovská pozornosť, keďže práve S-ko v automobilovom svete vystupuje ako akýsi prorok, ktorý ukazuje pokrok a smerovanie celého automobilového priemyslu. Pri tejto príležitosti sa nemecká automobilka rozhodla jednotlivé prednosti novinky odhaľovať postupne prostredníctvom 3 digitálnych prezentácii.

Dnes sme boli svedkami prvej, ktorá bola zameraná na palubný systém. Ako sme sa dozvedeli, po dvoch rokoch od predstavenia revolučného infotainmentu MBUX (Mercedes-Benz User Experience), nové S-ko príde s 2. generáciou s názvom My MBUX. Interiér tak bude ešte digitálnejší a inteligentnejší – brilantné zobrazenia uľahčia ovládanie funkcií vozidla a komfortných funkcií až na piatich veľkých obrazovkách.

dssd
Zdroj: media.daimler.com

Ako naznačili nedávno uniknuté zábery, trieda S dostane opäť revolučnú palubnú dosku – jej centrom bude na výšku orientovaný OLED displej s taktilnou odozvou. Jeho elegantné zapracovanie do palubnej dosky ide ruka v ruke s minimalisticky pôsobiacim kokpitom.

Domov
Zdieľať
Diskusia