Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. augusta 2020, 15:35
Čas čítania 0:44
Dominik Vetrák

Crash Bandicoot 4 dostal vynikajúci trailer. Dočkáme sa najlepšieho dielu série?

TECH
Uložiť Uložené

Crash Bandicoot: It’s About Time vychádza už 2. októbra.

Na včerajšom State of Play, kde PlayStation ukázalo nové zábery z Godfall, Bugsnax či Genshin Impact, sme sa dočkali aj nového traileru a informácií pre Crash Bandicoot 4: It’s About Time. Crash začínal celú udalosť a do jej konca sme už nič lepšie nevideli. Nie je to ani tak tým, že by PlayStation neukázalo nič zaujímavé, ako skôr tým, že Crash 4 vyzerá bezchybne.

Levely pôsobia moderne, no zároveň nostalgicky. Gameplay dostane veľa noviniek a mechanizmov, ktoré hranie osviežia. Tešiť sa môžeš na zastavovanie času, zmenu gravitácie a taktiež nové hrateľnostné postavy. Hru budeš môcť prejsť s Crashom alebo Coco, no pár levelov dostane aj Cortex a novinkou je aj hranie za Dingodila z predošlých dielov. 

Crash Bandicoot 4 dostal vynikajúci trailer. Dočkáme sa najlepšieho dielu série?
Zdroj: Activision

Coco bude mať v príbehu väčšiu rolu a dočkáme sa cutscén. Hra neponúkne žiadne mikrotransakcie, no budeš môcť získať množstvo skinov a oblekov. Veľkou novinkou je aj Inverted Mode. Odomkne sa po dohraní hry a z každého levelu urobí nočnú moru. Ideálne pre hráčov, ktorí vyhľadávajú výzvy.

Crash Bandicoot 4: It’s About Time vyjde na PS4 a Xbox one už 2. októbra a my sa už nemôžeme dočkať, pretože vyzerá vynikajúco

Domov
Zdieľať
Diskusia