Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. augusta 2020, 17:52
Čas čítania 0:49
Dominik Vetrák

Hraj Halo, Gears 5, Horizon či novinky z Microsoft Game Pass na mobile. Project xCloud spustia na Slovensku už v septembri

TECH GAME PASS
Uložiť Uložené

Project xCloud v Česku aj na Slovensku spustia už 15. septembra.

Microsoft dnes oznámil, že ich očakávaná streamovacia služba Project xCloud bude dostupná už 15. septembra, a to vrátane Českej republiky a Slovenska. Project xCloud je súčasťou ich predplatnej služby Game Pass, vďaka ktorej si za mesačný poplatok môžeš sťahovať a hrať hry z katalógu Game Pass. Je ich tam vždy viac ako sto, pričom každý mesiac pribúdajú nové tituly.

Odporúčané
Xbox Series X bude najsilnejšia konzola na trhu. Kedy vyjde, koľko bude stáť a vďaka čomu sa stane Netflixom videohier? Xbox Series X bude najsilnejšia konzola na trhu. Kedy vyjde, koľko bude stáť a vďaka čomu sa stane Netflixom videohier? 28. júla 2020, 13:56

Nájdeš tu novinky ako Carrion, The Outer Worlds, Tell Me Why a ďalšie tituly, ktoré na službe vyšli v deň celosvetového vydania, ale aj staršie kúsky, ako Red Dead Redemption 2, Destiny 2, Minecraft Dungeons a všetky exkluzívne hry pre Xbox, ako Forza Horizon, Gears 5, Halo, Ori a podobne.

Domov
Zdieľať
Diskusia