Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
31. júla 2020, 17:35
Čas čítania 0:42
Daniel Mikolášik

Lucia Nicholsonová si dala spraviť dredy: Som pripravená na poriadnu dávku pravého slovenského hejtu

MÓDA LUCIA ĎURIŠ NICHOLSONOVÁ
Uložiť Uložené

Europoslankyňa sa ani vo svojich 43. rokoch nebojí experimentovania.

Europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová zo strany SaS sa na sociálnej sieti pochválila radikálnou zmenou imidžu. Ani vo svojich 43. rokoch sa nebojí experimentovania, čo dokazuje aj fakt, že po novom si nechala urobiť dredy.

Odporúčané
Frešove červené Nike či Kotlebove XXL sako. Aké sú najväčšie módne faux pas slovenských politikov? Frešove červené Nike či Kotlebove XXL sako. Aké sú najväčšie módne faux pas slovenských politikov? 16. júla 2020, 14:45

Tento štýl účesu sa jej vraj vždy páčil. Tvrdí, že dredy má aj jej syn a jeho priateľka. Poslankyňa sa teda rozhodla, že si ich vyskúša doslova na vlastnej koži. „A tak som si povedala, prečo to neskúsiť práve toto leto? Človek nikdy nevie, koľko liet ešte príde,“ tvrdí Nicholsonová.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Lucia Ďuriš Nicholsonová MEP (@lucia_duris_nicholsonova),

Celý status však začína slovami: „Osobná sloboda jednotlivca pre mňa začína a končí tam, kde sa začína a končí osobná sloboda niekoho iného. Kým nezasahujeme do slobody toho druhého, nie je čo riešiť.“

V závere príspevku dodáva, že je pripravená na ostrú kritiku od ľudí v komentároch na sociálnej sieti. „Nuž, tu som, pripravená na všetko, aj na poriadnu dávku pravého slovenského hejtu,“ uviedla.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa dredy.ba (@dredy.ba),

Domov
Zdieľať
Diskusia