Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júla 2020, 11:38
Čas čítania 1:00
Viktor Kniš

Žiť bez prekážok je pre Simu rovnaké, ako starnunie bez vrások. Nalaď sa s ňou na letnú motivačnú vlnu

HUDBA
Uložiť Uložené

Speváčka a raperka Sima sa pripomína ďalším videoklipom, tentokrát ku skladbe Cez všetky prekážky.

Speváčka a raperka Sima len pred pár dňami vydala novinku Čítam, ktorá mala skôr melancholický nádych. Teraz sa rozhodla potešiť aj tých, ktorí v letnom období očakávajú skôr pozitívne skladby. Pripomína zároveň aj svoj minuloročný projekt Bombím, z ktorého pochádza track Cez všetky prekážky. 

Ide o motivačnú záležitosť, čo talentovaná speváčka potvrdila aj popisom na Instagrame: „Keď @h0wdy urobil túto hudbu, hneď som vedela, o čom by mal byť text, skladba akoby sa začala písať sama.... každý človek na tejto planéte má nejaký problém, niečo čo ho trápi alebo proste zažije niečo, kvôli čomu stratí vieru. Alebo stratí sám seba. Strati chuť pokračovať ďalej, žiť, či budovať. Občas sa náš život proste skomplikuje... túto skladbu som napísala začiatkom minulého roku v období, kedy som sa rozhodla, že chcem rozprávať o veciach, ktoré boli v tých najhlbších hlbinách môjho vnútra...,“ napísala Sima na sociálnej sieti. 

Odporúčané
Sima vydáva rozchodovú hymnu: Myslela som, že sme si súdení Sima vydáva rozchodovú hymnu: Myslela som, že sme si súdení 23. júla 2020, 7:16

Hudbu spravil H0wdy, o kameru sa postaral Gajlo a strih už tradične zastrešila samotná autorka. 

Domov
Zdieľať
Diskusia