Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júla 2020, 18:13
Čas čítania 0:47
Adam Novosad

Tinder spúšťa verifikáciu tváre. Na rande by si už mal strenúť len človeka, ktorého naozaj chceš

TECH ONLINE ZOZNAMKY RANDENIE V 21. STOROČÍ
Uložiť Uložené

Aplikácia chce spríjemniť užívateľom výber potenciálnych partnerov.

 Vo svete internetových zoznamiek sa ľahko stáva, že za profilom, ktorý v aplikácii olajkuješ, sa v skutočnosti ukrýva úplne iný človek.

S takýmito praktikami sa zrejme stretla väčšina užívateľov služby Tinder, čo samotnú aplikáciu prinútilo vymyslieť spôsob, ako proti tomu bojovať. Rozhodli sa, že začnú verifikovať, či mobil držíš naozaj ty a nejde o modelku z Instagramu, ktorej fotky si stiahol na svoj experiment.

Od začiatku tohto roka preto Tinder postupne uvádza do prevádzky funkciu Photo Verification. V praxi nejde o nič zložité, stačí si rozkliknúť svoj profil a nechať si overiť, že fotky ktoré si nahral skutočne korešpondujú s tvojou tvárou.

Tinder chystá verifikáciu tváre, aby si na rande mohol ísť s človekom, ktorého si naozaj olajkoval
Zdroj: Tinder

Tinder od teba bude chcieť, aby si napodobnil selfie, ktorá poslúži ako predloha. Ak sa pózy budú zhodovať, Tinder tvoj profil overí modrým symbolom.

Aplikácia chce takýmto spôsobom docieliť, aby jej užívatelia mohli pri lajkovaní jednotlivých profilov robiť informovanejšie rozhodnutia. Aj keď zatiaľ funkcia overovania tváre nebola oficiálne spustená na Slovenskom trhu, od januára funguje v Spojených štátoch amerických a koncom júna ju Tinder predstavil aj v Spojenom kráľovstve.

Odporúčané
Influencerky už majú po krk dokonalosti. Moje telo je normálne, zdôrazňujú a snažia sa odštartovať nový trend sebalásky Influencerky už majú po krk dokonalosti. Moje telo je normálne, zdôrazňujú a snažia sa odštartovať nový trend sebalásky 24. júla 2020, 14:51

U našich českých susedov ju už majú niektorí užívatelia k dispozícii, a tak je len otázkou času, kedy sa šťastie usmeje aj na náš trh a nebudeš sa musieť obávať, že na kávičku s tebou príde namiesto zvodnej krásky zvedavý muž v strednom veku.

Domov
Zdieľať
Diskusia