Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júla 2020, 21:28
Čas čítania 0:53
Tímea Krauszová

Matoviča jeho odvolávanie asi nebavilo, odišiel do Trnavy. Rozprava bude pokračovať celú noc

NEWS IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Premiér odišiel domov do Trnavy. Nie je jasné, či sa už vrátil.

Topky priniesli krátko pred pol deviatou večer informáciu, že premiér Igor Matovič odišiel domov. Uverejnili fotografiu premiéra po odchode z parlamentu a uvádzajú, že sa v tom čase nachádza doma v Trnave.

Rozprava bude trvať celú noc, Matovič tam už nie je

Doma bol v tej chvíli vraj už viac ako hodinu. Domov prišiel okolo pol ôsmej vo vládnej limiuzíne aj so sprievodom ochrankárov. Vrátil sa do nehnuteľnosti, ktorú už v dnešnom prejave raz spomínal. Aj s rodinou totiž býva v neskolaudovanom dome – označil to za jedinú vec, pre ktorú má výčitky svedomia a sľúbil, že si tento problém čoskoro vysporiada.

Matovič dnes prvýkrát od nástupu do funkcie premiéra čelí odvolávaniu. Spoločný návrh Smeru a Hlasu podpísalo 39 poslancov. Po Matovičovom 90-minútovom prejave pokračuje rozprava, ktorá bude trvať zrejme až do rána. O slovo sa prihlásili desiatky poslancov, pričom si dnes na začiatku mimoriadnej parlamentnej schôdzi odhlasovali, že budú pokračovať aj po 19:00.

Domov
Zdieľať
Diskusia