Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júla 2020, 13:36
Čas čítania 1:17
Viktor Kniš

VIDEO: Čo hovoril Igor Matovič v roku 2019 na Dankovu rigorózku? „Keby mal trošku svedomia, dávno by odstúpil sám.“

NEWS IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Pozri si záznam z tlačovej konferencie, kde sa Igor Matovič ironicky zastáva Andreja Danka. Následne prišli výzvy na odchod aj hlasovania o vyslovení nedôvery v parlamente.

Keď sa prevalila kauza Andreja Danka a jeho sfalšovanej rigoróznej práce, ktorú naviac univerzita Mateja Bela niekoľko dní schovávala pred verejnosťou, Igor Matovič verejne kritizoval šéfa SNS a vyzýval ho na odchod. „Keby mal takýto človek trošku svedomia, dávno by odstúpil sám,“ povedal Matovič a dodal: „Ľudia vo vyspelej Európe odstúpili z verejných funkcií za maličkosti. Danko to však zrejme nedokáže.“

Satirická stránka Zomri teraz v s súvislosti s podobnou kauzou samotného premiéra pripomína jeho slová z januára 2019. Kým v tom čase Igor Matovič rozprával ironický príbeh o tom, ako Andrej Danko za nič nemôže, pretože vykradol okopírovanú prácu, dnes on sám zatiaľ naznačuje, že sa odstúpiť nechystá. 

Domov
Zdieľať
Diskusia