Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júla 2020, 15:54
Čas čítania 1:13
Dominik Vetrák

Serious Sam 4 ukazuje gameplay a monštrá. Béčkovejší Doom vyzerá nesmierne zábavne a vychádza už tento rok!

TECH
Uložiť Uložené

Serious Sam 4 vychádza na Stadiu už v auguste tohto roka.

Počas včerajšej, bizarnej konferencie Devolver Digital predstavili viacero zaujímavých hier. Teraz sa sústredíme najmä na Carriona, Fall Guys a Serious Sam 4.

O hre Carrion od štúdia Phobia Games Studio (pôjde o ich prvú hru) sme písali už viackrát, a to najmä vo výberoch o najočakávanejších či najlepšie vyzerajúcich hrách. Základnú premisu hry totiž tvorí monštrum, ktoré ovláda hráč.

Odporúčané
Recenzia: Iron Man VR je jedným z najlepších herných zážitkov vo virtuálnej realite. Hra od PlayStation ti vyrazí dych Recenzia: Iron Man VR je jedným z najlepších herných zážitkov vo virtuálnej realite. Hra od PlayStation ti vyrazí dych 8. júla 2020, 12:32

Ovládneš akési teleso, na ktorom experimentujú vedci v podzemnom laboratóriu. 

Postupne sa dostávaš cez rôzne poschodia a priestory a požieraš pritom ľudí. Vedcov, vojakov, sekretárky... Carrionovi chutia všetci. Cieľom hry bude zrejme dostať sa zo zariadenia na slobodu. Štýl hrateľnosti by ti mal učarovať, no presvedč sa o tom sám v gameplay traileri nižšie. 

Carrion vychádza na Nintendo Switch, Xbox One a PC už 23. júla. Ak si predplatiteľom služby Game Pass, budeš môcť hrať hru „zadarmo“ už v deň vydania.

Domov
Zdieľať
Diskusia