Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júna 2020, 16:24
Čas čítania 0:48
Martin Mičuda

Značku Lamborghini už na autosalóne neuvidíš. Slávny výrobca áut mení taktiku

Značku Lamborghini už na autosalóne neuvidíš. Slávny výrobca áut mení taktiku
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.autoevolution.com/news/lamborghini-is-officially-done-with-big-auto-shows-144929.html" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">autoevolution.com</a>
TECH
Uložiť Uložené

Výrobca talianskych superšportov mení taktiku svojej prezentácie.

S autosalónmi to v posledných rokoch ide tak trochu dole vodou. Nemôžu  však za to automobilky ako také. Záujem o automobilové veľtrhy totiž postupne upadá, navyše už strácajú aj svoj význam, za čo môže rozšírenie internetu a sociálnych sietí. Navyše svet zápasí s pandémiou koronavírusu, pre ktorú zrušili tohtoročný autosalón v Ženeve. S najväčšou pravdepodobnosťou však nebude ani o rok.

To je veľká rana pre celý motoristický svet, pretože práve švajčiarsky autosalón bol tým najvyhľadávanejším a najslávnejším. Minulý rok bol navyše posledný autosalón vo Frankfurte, ktorý bol baštou pre nemeckých výrobcov. Upadajúci záujem pomaly odrádza aj automobilových vystavovateľov – posledné roky svoje expozície na autosalónoch obmedzili aj značky ako Volvo či Ford. Teraz sa dozvedáme, že s automobilovými veľtrhmi na dobro končí Lamborghini.

Domov
Zdieľať
Diskusia