Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
28. júna 2020, 19:39
Čas čítania 0:47
Adam Novosad

Muž závislý na sexe žaluje Twitch o 25 miliónov dolárov, zvodné streamerky mu vraj poškodili zdravie

TECH TWITCH
Uložiť Uložené

Navštevovanie platformy Twitch mu prinieslo viac škody ako úžitku.

Streamovacia platforma Twitch momentálne čelí súdnej žalobe, v ktorej od spoločnosti poškodený chlapík žiada 25 miliónov dolárov, upozorňuje Fox Business.

Erik Estavillo z amerického San Francisca sa Twitch rozhodol zažalovať po tom, čo sa počas pandémie koronavírusu musel na platformu spoliehať, aby sa zabavil.

Namiesto zábavy však väčšinou narazil na sporo odeté streamerky, ktoré mu vraj sexuálnou atmosférou na svojich streamoch poškodili psychické zdravie, vylákali od neho peniaze a prinútili ho rozbiť svoj počítač.

Muž závislý na sexe žaluje Twitch o 25 miliónov dolárov, pretože tamojšie zvodné streamerky mu vraj poškodili zdravie
Zdroj: Twitch

Erik sám seba v žalobe označuje ako závislého na sexe, a tak vraj doplatil na nekonečné množstvo zvodných streameriek. Trpí údajne depresiou aj panickou poruchou, a tieto diagnózy sa mu kvôli Twitchu ešte zhoršili.

Platforma podľa neho neumožňuje filtrovať medzi streamermi na základe pohlavia, a tak vždy, keď hľadal vhodný obsah, musel pohľadom prejsť cez desiatky sugestívne oblečených žien. K žalobe priložil aj viac ako 20 strán fotografií streameriek, ktoré podľa neho lákajú divákov na obsah smerujúci k vytvoreniu sexuálnej závislosti.

Odporúčané
Vyskúšali sme si OnlyFans: Za obsah na sociálnej sieti si musíš zaplatiť, na oplátku ti budú tvoje idoly odpisovať kedykoľvek Vyskúšali sme si OnlyFans: Za obsah na sociálnej sieti si musíš zaplatiť, na oplátku ti budú tvoje idoly odpisovať kedykoľvek 21. júna 2020, 13:55

Od Twitchu preto žiada odškodnenie vo výške 25 miliónov dolárov, ktoré si pritom nechce nechať sám pre seba.

Bol by rád, ak by sa peniaze rozdelili medzi neho a užívateľov služby Twitch Prime Turbo. Zostávajúce finančné prostriedky by potom chcel venovať charitám venujúcim sa boji proti koronavírusu a podporujúcim protesty Black Lives Matter.

Domov
Zdieľať
Diskusia